سختی گیر رزینی آب

۴٫۴ از ۵ (۱۴ رای)

سختی گیر رزینی آب
  • سختی گیر رزینی آب
  • سختی گیر رزینی آب
  • سختی گیر رزینی آب
  • سختی گیر رزینی آب
قیمت: تماس بگیرید

  • قابل ارائه در ظرفیت‌های مختلف
  • امکان اجرا با انواع مخازن FRP و فلزی
  • انواع سختی گیر اتوماتیک، نیمه اتوماتیک و دستی

سختی گیر آب چیست؟


آب سخت آبی است که در آن کاتیون‌هایی نظیر کلسیم، منیزیم، آلومینیوم، آهن، منگنز و ... بیش از حد مجاز حضور دارند. از آنجا که معمولاً مقدار کاتیون‌های کلسیم و منیزیم موجود در آب بسیار بیشتر از سایر یون‌های ایجادکننده سختی است، میزان سختی آب تنها بر اساس مجموع مقادیر این کاتیون‌ها سنجیده می‌شود. سختی آب سبب بروز مشکلات متعددی نظیر خشکی پوست و مو در اثر استحمام، رنگ‌پریدگی لباس‌ها بعد از شست و شو و گرفتگی مسیر لوله‌کشی ساختمان در مصارف خانگی و نیز کاهش راندمان دیگ‌های بخار، افزایش هزینه‌های عملیاتی نگهداری تجهیزات به دلیل ایجاد رسوب و ... می‌شود. استفاده از سختی گیر یکی از کاربردی‌ترین و ساده‌ترین راه‌های از بین بردن سختی آب است. سختی گیر آب در انواع مختلفی نظیر سختی گیر رزینی، سختی گیر مغناطیسی و سختی گیر اولتراسونیک ارائه می‌شود که در نوع کارکرد و شرایط عملیاتی با یکدیگر بسیار متفاوتند. سختی گیر رزینی به دلیل مزایای متعدد و قدرت فراوان در از بین بردن سختی آب یکی از محبوب‌ترین انواع سختی گیر در مصارف خانگی و صنعتی به شمار می‌رود.

تاثیر استفاده از سختی گیر بر لوله

سختی گیر رزینی آب

سختی گیر رزینی بر اساس فرآیند تبادل یونی سختی آب را از بین می‌برد و رزین تبادل یونی کاتیونی اصلی ترین بخش یک سختی گیر رزینی است.

  1. یون های عامل سختی در آب

    آب سخت حاوی یون‌های عامل سختی نظیر کلسیم (Ca2+) و منیزیم (Mg2+) است.

  2. فرآیند تبادل یون در سختی گیر

    با عبور آب سخت از بستر رزین کاتیونی سختی گیر، فرآیند تبادل یونی صورت می‌گیرد.

  3. حذف سختی آب توسط رزین

    یون‌های کلسیم و منیزیم به سطح رزین چسبیده و یون‌های سدیم (Na+) آزاد می‌شود.

  4. آب نرم خروجی سختی گیر

    سختی آب از بین رفته و آب نرم حاوی یون‌های سدیم از سختی گیر خارج می‌شود.

با وجود اینکه سختی گیر رزینی نسبت به سایر انواع سختی گیر فضای بیشتری اشغال کرده و معمولا قیمت بالاتری دارد، امکان استفاده از آن در شرایط عملیاتی مختلف، حذف کامل یون‌های عامل سختی آب و نیز حذف بسیاری از یون‌های فلزی موجود در آب توسط آن سبب شده تا در مقایسه با سایر انواع سختی گیر بسیار مورد توجه و استفاده قرار گیرد. یک سختی گیر رزینی آب علاوه بر رزین تبادل یونی اجزای دیگری نیز دارد که مهم ترین آنها عبارتند از: مخزن رزین، مخزن نمک، شیر سختی گیر، نازل‌های آب پخش کن و آب جمع کن.

سختی گیر رزینی چگونه احیا می‌شود؟

رزین موجود در سختی گیر پس از مدتی از کاتیون‌های عامل سختی اشباع شده و نیاز به احیا (regeneration) دارد. در عملیات احیا، سطح رزین کاتیونی سختی گیر مجددا توسط یون‌های سدیم موجود در محلول آب و نمک پوشانده شده و بستر رزین سختی گیر با خروج ذرات معلق احتمالی به دام افتاده در درون خود و نیز بر طرف شدن فشردگی بستر به دلیل عبور جریان آب، دوباره آماده عملیات حذف سختی آب می‌شود. مراحل کارکرد سختی گیر رزینی بدین صورت است:

مراحل احیا سختی گیر رزینی آب

۱- پر شدن مخزن نمک (Brine Tank Fill):

در مرحله اول احیای سختی گیر، آب به صورت مستقیم به مخزن حاوی نمک هدایت شده تا محلول آب و نمک موردنیاز جهت عملیات احیا آماده شود. در این مرحله بایستی از وجود نمک کافی در مخزن نمک اطمینان داشت تا محلول آب و نمک به میزان و غلظت کافی تهیه شود. حجم مخزن نمک، میزان نمک و میزان آب تابعی از ظرفیت سختی گیر و مقدار رزین است.

۲- شست و شوی معکوس یا بکواش (Backwash):

در مرحله بعد و پیش از احیای رزین، آب در مسیری از پایین به بالای مخزن سختی گیر فرستاده می‌شود تا هرگونه آلودگی‌های احتمالی به دام افتاده در بستر رزینی نظیر شن و ماسه و گل و لای از سختی گیر خارج شده و توسط جریان آب به سمت مسیر پساب هدایت شود. این مرحله از احیای سختی گیر برای جلوگیری از خروج دانه‌های رزین از مخزن سختی گیر باید به آرامی انجام شود. دبی و سرعت عبور جریان آب و نیز مدت زمان انجام عملیات بکواش تابعی از ابعاد مخزن سختی گیر و میزان رزین است. انجام مرحله بکواش باعث افزایش بیش از 50 درصدی فضای خالی در بین دانه‌های رزین شده و آنها را جهت احیا با محلول آب و نمک آماده می‌کند.

۳- مکش آب و نمک (Brine Draw):

در مرحله بعدی احیای سختی گیر، محلول آب و نمک توسط مکشی که نازل و ونچوری ایجاد می‌کنند به سمت مخزن سختی گیر هدایت می‌شود و در اثر تماس محلول آب و نمک با دانه‌های رزین، فرآیند تبادل یونی معکوس صورت می‌گیرد که طی آن یون‌های عامل سختی آب از سطح رزین جدا شده و یون سدیم با آنها جایگزین می‌شود. جریان محلول آب و نمک در مخزن سختی گیر می‌تواند از بالا به پایین یا از پایین به بالا باشد و تفاوت چندانی در این زمینه وجود ندارد. هرچند که در عبور آب از پایین به بالا به دلیل زمان ماند بیشتر، احیای سختی گیر کامل تر صورت می‌گیرد.

۴- شست و شوی آب و نمک (Brine Rinse):

پس از کامل شدن مکش آب و نمک، این بار آب به تنهایی و در همان مسیر عبور محلول آب و نمک به درون سختی گیر هدایت می‌شود. عبور آب در این مرحله با سرعت بسیار کمی انجام می‌شود تا از این طریق محلول آب و نمک باقیمانده و نیز املاح سخت کننده آب از مسیر پساب سختی گیر خارج شوند.

۵- شست و شوی سریع (Fast Rinse):

در مرحله پایانی احیای سختی گیر، آب با سرعت زیاد و در مسیر بالا به پایین وارد مخزن سختی گیر شده تا هرگونه محلول آب و نمک و املاح باقیمانده را از درون سختی گیر خارج سازد. بعد از انجام این مرحله، سختی گیر مجددا آماده قرارگیری در حالت آماده به کار (Service) می‌شود.

جنس بدنه مخزن سختی گیر

مخزن رزین در سیستم سختی گیر وظیفه نگهداری رزین تبادل یونی در این سیستم را بر عهده داشته و تمام عملیات مربوط به فرآیند تبادل یونی و یا احیای رزین در این مخزن صورت می‌گیرد. مخازن سختی گیر عموما از دو جنس فایبرگلاس (پلاستیک تقویت شده با الیاف یا FRP) و فلزی (عموما از کربن استیل st37) ساخته می‌شوند. هر کدام از این مخازن مزایا و معایبی دارند که در ادامه بیان شده‌اند.

سختی گیر فایبرگلاس (FRP)

سختی گیر فایبرگلاس (FRP)


استفاده از مخزن FRP در ساخت سختی گیر آب مزایای فراوانی دارد. این نوع مخازن نسبت به مخازن فلزی وزن کمتری داشته و در سختی گیرهایی با ظرفیت کمتر، عموما قیمت مناسب تری دارند. مخازن FRP به صورت پیش ساخته در دسترسند اما مخازن فلزی بسته به شرایط اجرای پروژه نظیر استانداردهای لازم جهت ساخت بدنه و عدسی مخزن و همچنین نوع دریچه بازدید و منهول و ظرفیت سختی گیر بایستی طراحی و ساخته شوند که منجر به طولانی شدن زمان اجرای سیستم سختی گیر می‌شود. مزیت دیگر استفاده از مخازن FRP در سیستم سختی گیر، مقاومت آنها در برابر خوردگی ناشی از آب است که باعث می‌شود استفاده از این مخازن در بسیاری از سیستم‌های سختی گیر در اولویت باشد.

از طرفی مخازن FRP قدرت مقاومت در برابر خلاء ایجاد شده روی مخزن را نداشته و در صورت وجود خلاء به سرعت می‌شکنند. از این رو حتما در زمان استفاده از این مخازن برای سیستم سختی گیر بایستی در سه راهی ورودی آب به مخزن یک خلاء شکن (Vacuum Breaker) نصب شود. همچنین در زمان نیاز به تعویض رزین سختی گیر، بایستی تمام لوله‌کشی‌های صورت گرفته روی شیر سختی گیر مجددا برداشته شده و شیر سختی گیر از بالای مخزن باز شود و با کج کردن مخزن، تمام محتویات رزین قبلی به بیرون ریخته شود. این فرآیند یک فرآیند نسبتا طاقت فرساست و در صورت چند مرتبه تکرار آن در یک بازه زمانی کوتاه می‌تواند منجر به ایجاد نشتی در سیستم سختی گیر شود. هرچند که با استفاده از مخازن FRP ته باز (Open Bottom)، این مشکل تا حدودی برطرف شده است.

سختی گیر فلزی

سختی گیر فلزی


استفاده از مخزن فلزی در ساخت سیستم سختی گیر آب امکان در اختیار داشتن منهول و دریچه بازدید بر روی مخزن را فراهم می‌آورد که در زمان خرابی هر یک از اجزای داخلی مخزن و یا در زمان تعویض رزین سختی گیر بسیار کاربردی است. رزین سختی گیر معمولا پس از ۳ تا ۸ سال نیاز به تعویض دارد و زمان دقیق تعویض آن به میزان کلر موجود در آب ورودی به سختی گیر رزینی بستگی دارد. مخزن فلزی سختی گیر نسبت به مخزن FRP می‌تواند در قطرهای یکسان مخزن، دبی آب بالاتری را در اختیار قرار دهد. همچنین در هنگام قطع جریان برق و در صورت وجود فشار کافی در جریان آب، سختی گیر فلزی می‌تواند همچنان به فعالیت خود ادامه دهد. ضمنا در صورت وجود خلاء، آسیبی به مخزن فلزی سختی گیر نخواهد رسید.

از سوی دیگر، ساخت مخزن فلزی سختی گیر نیاز به طراحی دقیق و مطابقت با استانداردهای مورد نیاز مصرف کننده نظیر استاندارد ASME داشته که معمولا هزینه ساخت آن بیشتر از مخازن FRP است. مدت زمان ساخت مخزن فلزی نیز از جمله مواردی است که موجب افزایش زمان اجرای سیستم سختی گیر آب می‌شود. ایراد دیگر مخازن فلزی، مقاومت کمتر آنها در برابر خوردگی است و حتی در مخازنی که به خوبی سند بلاست (Sandblast) و زینک ریچ (Zinc Rich) شده و با رنگ اپوکسی پوشش داده شده باشند نیز امکان ایجاد خوردگی وجود خواهد داشت.

مخزن نمک سختی گیر رزینی


مخزن نمک سختی گیر وظیفه نگهداری نمک موردنیاز جهت احیای رزین سختی گیر را بر عهده داشته و محلول آب و نمک مورد استفاده در سختی گیر در این مخزن تولید می‌شود. سطح آب موجود در مخزن نمک سختی گیر بایستی همواره اندکی پایین تر از سطح نمک موجود در آن باشد تا تمام آب موجود در مخزن به خوبی از نمک اشباع شود. جنس مخزن نمک سختی گیر معمولا پلی اتیلن است و حجم مخزن نمک مورد نیاز برای یک سیستم سختی گیر آب با توجه به حجم رزین سختی گیر، دبی آب عبوری از سیستم و به صورت کلی ظرفیت سختی گیر مشخص می‌شود.

مخزن نمک سختی گیر رزینی

انواع شیر سختی گیر آب

شیر سختی گیر وظیفه کنترل عملیات سختی گیری آب و تمام مراحل مربوط به احیا رزین را بر عهده دارد و در انواع مختلف دستی (Manual)، نیمه اتوماتیک (Semi-Automatic) و اتوماتیک (Automatic) عرضه می‌شود. انتخاب شیر در سیستم سختی گیر تعیین کننده نوع عملکرد سیستم بوده و تاثیر مستقیمی بر هزینه اجرای یک سیستم سختی گیر رزینی آب دارد. شیر سختی گیر می‌تواند در بالای مخزن و یا در کنار آن و با استفاده از ساید کانکتور (Side Connector) نصب شود.

سختی گیر نیمه اتوماتیک


شیر نیمه اتوماتیک سختی گیر

شیر نیمه اتوماتیک سختی گیر معمولا دارای ۳ یا ۵ وضعیت مختلف بوده و عمده تفاوت آن با شیر اتوماتیک در این است که جهت استفاده از آن نیاز به حضور اپراتور و همچنین زمانبندی دقیق برای اجرای عملیات مختلف مربوط به احیای رزین وجود دارد. شیرهای نیمه اتوماتیک پلاستیکی از جنس ABS یا PP فقط در سختی گیرهایی با مخازن FRP استفاده می‌شوند. این شیرها دارای ۵ وضعیت سرویس، بکواش، احیا، پر کردن مخزن نمک و شست و شوی سریع هستند. عمده شیرهای نیمه اتوماتیک پلاستیکی موجود در بازار ایران از برند مطرح RUNXIN تامین می‌شوند.

شیر سولو ولو سختی گیر

یکی دیگر از انواع شیرهای نیمه اتوماتیک سختی گیر، شیر سولو ولو (Solo Valve) یا شیر چند راهه سختی گیر است که به شیر کله گاوی نیز معروف است. شیر سولو ولو دارای سه وضعیت سرویس، بکواش و تزریق آب و نمک است و جهت استفاده در سیستم‌های سختی گیر با مخزن فلزی به کار می‌رود. شیر سلو ولو در سایزهای ¾ اینچ تا 4 اینچ در بازار عرضه می‌شود و از سه بخش اصلی سوزن انژکتور، واشر و بدنه تشکیل شده است.

سختی گیر اتوماتیک


شیر اتوماتیک سختی گیر

شیر اتوماتیک سختی گیر یک شیر با قابلیت برنامه ریزی بوده و کلیه عملیات مربوط به سختی گیری آب و احیای رزین را به صورت اتوماتیک و بدون نیاز به حضور اپراتور انجام می‌دهد. شیرهای اتوماتیک سختی گیر به دو دسته شیر اتوماتیک زمانی و شیر اتوماتیک جریانی تقسیم می‌شوند. در شیر اتوماتیک زمانی، سیستم سختی گیر بر اساس مدت زمان کارکرد عمل کرده و در حالت جریانی بر اساس دبی آب عبوری از سیستم سختی گیر عمل می‌کند. بنابراین دور از انتظار نیست که شیر اتوماتیک جریانی به دلیل عملکرد دقیق تر، قیمت بالاتری داشته باشد.

نازل سختی گیر آب


نازل در سیستم سختی گیر قطعه ای است که وظیفه توزیع یکسان جریان آب بر روی سطح بستر رزینی و جلوگیری از کانالیزه شدن جریان آب را بر عهده دارد. از طرفی نازل سختی گیر مانع خروج دانه های رزین به همراه جریان آب از درون مخزن سختی گیر می‌شود. نازل سختی گیر بسته به کیفیت و موارد استفاده می‌تواند از جنس‌های PP (پلی پروپیلن)، برنجی و یا استینلس استیل ساخته شود که البته نازل از جنس PP بسیار متداول تر است. نازلی که در مخزن سختی گیر وظیفه توزیع آب بر روی بستر رزینی را دارد با نام نازل آب پخش کن و نازلی که وظیفه جمع آوری آب درون مخزن را دارد با نام نازل آب جمع کن شناخته می‌شود. عمده تفاوت نازل سختی گیر با نازل فیلتر شنی و کربنی در سایز شیار آنهاست که شیارهای مربوط به نازل سختی گیر به دلیل اندازه کوچکتر ذرات رزین نسبت به سیلیس، باریک ترند.

نازل سختی گیر آب

محاسبه ظرفیت سختی گیر رزینی آب

قدم اول در انتخاب تجهیزات مناسب برای یک سیستم سختی گیر، محاسبه ظرفیت آن است. ظرفیت سیستم‌های سختی گیر معمولا بر حسب گرین (grain) بیان می‌شوند. گرین یک واحد اندازه گیری جرم است که تقریبا معادل با ۶۴٫۸ میلی گرم می‌باشد.

ظرفیت سختی گیر به زبان ساده بیانگر میزان وزن کلسیم و منیزیم قابل حذف توسط سیستم سختی گیر است، پیش از آنکه سختی گیر اشباع شده و نیاز به احیا داشته باشد. از آنجا که میزان کلسیم و منیزیم به دبی آب عبوری از سیستم سختی گیر وابسته است، ظرفیت سیستم سختی گیر با فرض یک بار عملیات احیا در هر شبانه روز (۲۴ ساعت) بیان می‌شود. جهت محاسبه ظرفیت سختی گیر از فرمول زیر استفاده می‌شود.

ظرفیت سختی گیر رزینی آب

سختی گیر دوبلکس (Duplex) و سختی گیر پارالل (Parallel)

همانطور که پیشتر بیان شد، سختی گیر رزینی پس از مدتی از یون‌های عامل سختی آب اشباع شده و نیاز به احیا دارد. فرآیند احیای سختی گیر فرآیندی زمانبر است و بسته به ظرفیت سختی گیر این زمان می‌تواند متفاوت باشد. در هنگام اجرای عملیات احیای رزین، امکان استفاده از سختی گیر جهت حذف سختی آب وجود ندارد. این مشکل در مصارف خانگی و صنعتی کوچک معمولا با اجرای عملیات احیا در زمان‌هایی که مصرف آب وجود ندارد (پایان ساعات کاری و یا نیمه شب) برطرف می‌شود. اما حل این مشکل در مراکز صنعتی بزرگ که به صورت پیوسته از آب نرم استفاده می‌کنند توسط سختی گیر دوبلکس صورت می‌گیرد. ساز و کار سختی گیر رزینی دوبلکس مشابه با سختی گیر تک مخزنه است با این تفاوت که در سختی گیر دوبلکس از دو مخزن نگهدارنده رزین در کنار هم استفاده می‌شود و زمانی که مخزن اصلی سختی گیر به حد اشباع رسید، تا پایان عملیات احیا دیگر مخزن موجود در سختی گیر فرآیند حذف سختی آب را اجرا می‌کند.

در سختی گیرهایی با ظرفیت بالا و دبی آب زیاد، یک راهکار منطقی دیگر استفاده از دو مخزن مجزا به صورت موازی در کنار یکدیگر و تقسیم جریان آب میان آنهاست. با این کار ابعاد مخزن سختی گیر کوچک تر شده و تعمیر سختی گیر و تعویض رزین مخازن آسان تر می‌شود. به این نوع از دستگاه سختی گیر، سختی گیر موازی یا پارالل می‌گویند.

سختی گیر دوبلکس

قیمت سختی گیر آب

سختی گیر رزینی آب بر خلاف ساز و کار ساده ای که دارد از قطعات و تجهیزات فراوانی تشکیل شده که محاسبه قیمت اجرای آن را اندکی پیچیده می‌کند. ظرفیت سختی گیر، جنس بدنه مخزن و ضخامت آن، نوع نازل‌ها، نوع و سایز و برند شیر سختی گیر، میزان و برند رزین استفاده شده در سختی گیر و نیز تجهیزات جانبی نظیر شاسی، گیج فشار و ... از جمله عواملی است که تاثیر مستقیم بر قیمت سختی گیر رزینی آب دارد. از آنجا که بیشتر قطعات استفاده شده در سیستم‌های سختی گیر وارداتی است، نوسانات نرخ ارز نیز تاثیر مستقیمی بر قیمت دستگاه سختی گیر آب دارد. بنابراین جهت استعلام قیمت سختی گیر بایستی به تمام این موارد توجه داشت.

پکیج سختی گیر رزینی

خرید سختی گیر رزینی

سختی گیرهای رزینی ارائه شده توسط بهتا با بررسی دقیق آنالیز آب و شرایط اجرای پروژه طراحی و اجرا می‌شوند. جمع آوری حداکثر اطلاعات ممکن پیرامون مشکلات و شرایط آب، بررسی دقیق نیازها و انتظارات مصرف کننده، طراحی دقیق با پیشرفته ترین و به روز ترین نرم‌افزارها، استفاده از تجهیزات باکیفیت و بادوام در طراحی و اجرای سختی گیر، ارائه مناسب ترین قیمت، آموزش و آگاهی بخشی کامل به مشتری پیرامون نحوه استفاده و شرایط نگهداری سیستم سختی گیر و همچنین ارائه خدمات پس از فروش در کمترین زمان ممکن با مناسب ترین قیمت توسط متخصصان حوزه تصفیه آب از جمله مواردی است که خرید سیستم سختی گیر بهتا را به یکی از مطمئن ترین انتخاب های ممکن برای حل مشکل سختی آب تبدیل می‌کند. جهت مشاوره، انتخاب و خرید سختی گیر آب با ما در تماس باشید.

خرید سختی گیر رزینی

مشخصات فنی سختی گیر رزینی آب بهتا

  • ظرفیت۳۰٬۰۰۰ تا ۵۰٬۰۰۰٬۰۰۰ گرین
  • جنس مخزن سختی گیرFRP، فلزی، استینلس استیل (بر اساس نیاز مشتری)
  • نوع سختی گیرقابل ارائه به سه صورت تک مخزنه، دوبلکس و پارالل
  • جنس مخزن نمکپلی اتیلن
  • نوع شیرقابل ارائه با انواع شیرهای دستی، نیمه اتوماتیک و اتوماتیک و همچنین سولو ولو بر اساس نیاز مشتری
  • نوع رزین سختی گیررزین کاتیونی
  • برند رزینقابل سفارش با برندهای Purolite ، Hydrolite و AMBERJET

مزایای سختی گیر رزینی آب بهتا

بالاترین میزان سختی‌گیری آب

مبتنی بر دانش بومی

قیمت مناسب

عمر بالای تجهیزات و رزین‌ها

نصب، راه‌اندازی و استفاده آسان

خدمات پس از فروش گسترده

نظرات

امتیاز کلی محصول از مجموع ۱۴ رای
۴٫۴ از ۵
در حال بارگذاری نظرات ...

۱۳ دی ۱۴۰۰

(ناشناس)

از چه رزینی استفاده میشه؟

بهتا۱۳ دی ۱۴۰۰

با سلام

در سیستم سختی گیر رزینی بهتا معمولا از رزین Purolite استفاده می شود. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شرکت تماس بگیرید.


۴ دی ۱۴۰۰

حسین رحیمی

برای سختی گیر TDS مهمه یا TH؟
لطفا پاسخ دهید

بهتا۴ دی ۱۴۰۰

سلام

برای محاسبه ظرفیت سختی گیر از سختی کل (Total Hardness) که به اختصار TH نامیده می شود استفاده می شود.


۲۸ آذر ۱۴۰۰

غیاثی

سلام
فقط توی موتورخونه نصب میشه؟

بهتا۲۸ آذر ۱۴۰۰

سلام

سختی گیر کاربردهای فراوانی دارد که یکی از این کاربردها استفاده از سختی گیر در موتورخانه برای جلوگیری از آسیب رسیدن به تاسیسات و لوله کشی هاست.


۲۷ آذر ۱۴۰۰

(ناشناس)

ممنون بابت حسن همکاری


۹ مهر ۱۳۹۸

امید ساعی

درود
آیا امکان استفاده برای آب شرب وجود دارد؟

بهتا۹ مهر ۱۳۹۸

بله

برای اطلاعات بیشتر با دفتر شرکت تماس بگیرید.

افزودن نظر

لطفا امتیاز خود به این محصول را وارد نمایید.

انصراف
در حال ارسال ...

نظر شما با موفقیت ثبت شد و پس از تایید به نمایش در خواهد آمد.