
- ساختهشده در مرکز فناوری غشایی دانشگاه صنعتی شریف
- امکان ارائه در صفحات یک مترمربعی و یا ابعاد دلخواه
- حداقل سفارش: ۱۰ مترمربع
جهت ثبت سفارش و خرید لطفا با شماره زیر تماس بگیرید:
۶۶۰۹۲۴۶۱ - ۰۲۱عملکرد غشای اولترافیلتراسیون (UF) پلیمری بهتا
غشاهای اولترافیلتراسیون بهتا توانایی جداسازی ذراتی با ابعاد بزرگ نظیر کلوئیدها، ذرات معلق، چربیها، باکتریها و پروتئینها را از محلول دارند. بااینحال یونهای تکظرفیتی و برخی یونهای چندظرفیتی و همچنین ذراتی با وزن مولکولی کم از این غشا عبور میکنند.
اندازه حفرات غشای اولترافیلتراسیون (UF) در محدوده ۰٫۰۱ - ۰٫۱ µm قرار دارد و بنابراین این دسته از غشاها ازلحاظ توانایی جداسازی در میان غشاهای میکروفیلتراسیون و نانوفیلتراسیون قرار میگیرند. نیروی محرکه جداسازی در فرآیندهای غشایی UF فشار است و برای انجام عملیات جداسازی با غشای اولترافیلتراسیون پلیمری بهتا، به فشاری در حدود ۵۰ - ۱۲۰ psi (۳٫۸ - ۴٫۳ bar) نیاز است.
غشای اولترافیلتراسیون (UF) بهتا به روش وارونگی فاز (Phase Inversion) و توسط دستگاههای پیوسته تولید غشا ساخته میشود. در ساخت این غشا میتوان از مواد پلیمری مختلف و حلالها و ضد حلالهای گوناگون در شرایط عملیاتی متفاوت نظیر دما و رطوبت محیط بهره برد.
ویژگیهای غشای اولترافیلتراسیون (UF) پلیمری بهتا
مبتنی بر دانش بومی
غشاهای اولترافیلتراسیون (UF) بهتا در مرکز فناوری غشایی دانشگاه صنعتی شریف بهعنوان بزرگترین مرکز تحقیقات غشایی کشور و توسط متخصصان زبده فناوریهای جداسازی طراحی شده و با پیشرفتهترین دستگاههای ساخت غشاهای صفحهای، تولید میشوند.
رسوبگیری کمتر و شار خروجی بیشتر
غشاهای UF پلیمری بهتا در حین فرآیند ساخت و یا پس از ساخت تحت عملیات اصلاح تودهای یا سطحی قرار میگیرند تا رسوبگیری آنها کمتر شده و طول عمر بیشتری داشته باشند. این غشاها پس از عملیات اصلاح، شار عبوری بیشتر و سطحی هموارتر خواهند داشت.
مقاومت و استحکام
غشاهای اولترافیلتراسیون پلیمری بهتا از نوع غشاهای فیلم نازک مرکب (TFC) هستند که بر روی یک لایه پلیاستری، فیلمکشی میشوند. استفاده از لایه پلیاستری بهعنوان پایه سبب افزایش استحکام لایه گزینش پذیر غشا شده و امکان اعمال فشارهای بالاتر را فراهم میسازد.
قابلیت جداسازی متنوع
برای انجام عملیات جداسازی در کاربردهای مختلف به غشاهایی با اندازه حفرات و توانایی جداسازی متفاوت نیاز است. غشاهای اولترافیلتراسیون (UF) پلیمری بهتا بنا بر نیاز مصرفکننده میتوانند بُرش وزن مولکولی (MWCO) متفاوتی در محدوده ۱-۵۰۰ kDa داشته باشند.
ساختهشده از مواد پلیمری و حلالهای گوناگون
جنس غشا تأثیر بسزایی در استحکام و قابلیت جداسازی آن دارد. ماده سازنده غشا همچنین میتواند بر خاصیت آبدوستی و یا آبگریزی غشا تأثیر فراوانی داشته باشد. غشاهای اولترافیلتراسیون بهتا با توجه به کاربرد موردنظر میتوانند از مواد پلیمری و حلالهای گوناگون ساخته شوند.
ضخامت مختلف لایه غشا
ضخامت غشا بر استحکام و قابلیت جداسازی آن تأثیرگذار است و انتخاب صحیح ضخامت لازم برای انجام فرآیند جداسازی نیاز به بررسی دقیق دارد. بهتا بر اساس کاربرد موردنظر و متناسب با نیاز مصرفکننده، غشاهای اولترافیلتراسیون (UF) را با ضخامتهای متفاوت عرضه میکند.
کاربردهای غشای اولترافیلتراسیون (UF) پلیمری بهتا
از غشای اولترافیلتراسیون (UF) معمولاً در آزمایشگاههای تحقیقاتی صنعتی بهوفور استفاده میشود. دلیل این امر امکان تعویض سریع و بررسی و مقایسه در ابعاد کوچک جهت یافتن بهترین غشا موردنیاز عملیات جداسازی برای کاربرد موردنظر است. این غشا همچنین قابلیت استفاده در ابعاد بزرگ صنعتی را دارد. برخی از این کاربردها عبارتاند از:
- تصفیه پسابهای صنعتی
- شفافسازی و تنظیم میزان پروتئین در صنایع لبنی
- صنایع دارویی و بیوتکنولوژی
- صنایع تولید مواد غذایی و نوشیدنی
مشخصات فنی غشای اولترافیلتراسیون (UF) پلیمری بهتا
- جنس ماده سازندهمواد پلیمری مختلف نظیر پلی سولفون (PSF)، پلی اتر سولفون (PES)، پلی وینیل دی فلوراید (PVDF)، سلولز استات (CA) و ...
- اندازه حفراتمتنوع و در محدوده ۰٫۰۱ - ۰٫۱ µm
- برش وزن مولکولی (MWCO)۱-۵۰۰ kDa
- ضخامتمتنوع و در محدوده ۱۵۰ - ۳۰۰ µm
- جنس لایه سازنده پایهپلیاستر
- روش ساختوارونگی فاز (Phase Inversion)
- فشار عملیاتیمتنوع و در محدوده ۵۰ - ۱۲۰ psi (۳٫۸ - ۴٫۳ bar)
مزایای غشای اولترافیلتراسیون (UF) پلیمری بهتا
بالاترین میزان جداسازی و تصفیه
مبتنی بر دانش بومی
قیمت مناسب
طول عمر بالا
استفاده آسان
خدمات پس از فروش گسترده
نظرات
افزودن نظر
سمیعی نژاد
درود بر شما و مجموعه محترمتان